Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Vastuskuminauhat.fi
 -sivusto avattu!


Moro!

Olen käyttänyt vastuskuminauhoja omissa treeneissä jo yli 2 vuoden ajan. Viime keväänä pidimme Suomen Street Workout ry:n porukan kanssa kouludemoja Espoossa. Lapset ja nuoret vetivät leukoja innoissaan vastuskuminauhojen kanssa ja kyselivät, että mistä niitä saa hankittua. Silloin tuli mieleen, että voisin alkaa myymään niitä itse. Annoin idean hautua ja tilasin suoraan tehtailta erilaisia vastuskuminauhoja, koska halusin löytää riittävän laadukkaan tuotteen, jota kehtaisin myydä omalla nimelläni.

Laadukas tuote löytyikin ja aloin käyttämään kyseisiä vastuskuminauhoja Pasilan (parkour- ja sirkussali Jyväskylässä) sekä korkeakoululiikunnan vetämilläni street workout -tunneilla. Kuminauhat olivat tunneilla koko syksyn ajan kovassa käytössä, ja ne pysyivät moitteettomassa kunnossa. Niinpä uskalsin tilata vastuskuminauhoja suoraan tehtaalta ilman välikäsiä suuremman erän ja alkaa pystyttämään verkkokauppaa.

Projektiin on kulunut kokonaisuudessaan aikaa satoja tunteja, mutta nyt se on valmis! Tavoitteenani oli alusta alkaen vastuskuminauhojen myynnin lisäksi lisätä tietoutta niiden käytöstä. Sivustolta löytyykin opetusvideot yli 20 vastuskuminauhaliikkeestä. Hyötyä sivustosta saavat siis myös he, jotka ovat jo valmiiksi vastuskuminauhojen omistajia.

Tässä ne sivut nyt ovat: http://www.vastuskuminauhat.fi/

Opetusvideoita osoitteessa: http://www.vastuskuminauhat.fi/Opetusvideot